Mitt namn är Susanna och jag är legitimerad psykoterapeut med inriktning KBT – kognitiv beteendeterapi och MCT - metakognitiv terapi. 

Som psykoterapeut träffar jag klienter med skiftande problem. Det kan handla om depression, ångest och oro, stress, trauma och andra svårigheter. Jag arbetar ofta utifrån MCT – metakognitiv terapi - en behandling med gott vetenskapligt stöd när det gäller ångest- och orosproblematik och som visat sig hjälpsam även vid andra svårigheter. Jag har en certifierad utbildning, se länk https://mct-institute.co.uk/mct-registered-therapists/sweden/ Det behövs i regel inte så långa vårdkontakter med MCT - kanske 5-10 samtal men förstås är det individuellt utifrån ditt behov. 

Ett samtal hon mig utgår från din aktuella problembild och vi arbetar oftast strukturerat. Det betyder att jag har en plan men vi utformar sessionen tillsammans. Det är viktigt för mig att du som klient ska känna dig trygg och hörd i samtalssituationen. 

Min grundutbildning är sjuksköterska och jag har tidigare arbetat som specialistsjuksköterska i cancervård. Det har gett mig en bra grund att stå på när det gäller krisomhändertagande - att möta människor i svåra situationer.

Min mottagning är belägen vid Hornstull, Drakenbergsgatan 11 i Stockholm. Jag tar även emot med videosamtal. Vi kan prata svenska eller engelska. Du når mig genom att boka tid via susannaeinarssonberg.kaddio.com eller genom att maila: sannaeberg@gmail.com

Välkommen!