Teraply förmedlar kontakt mellan klienter och legitimerade behandlare

Vad roligt att du hittat hit! Teraply är en terapiförmedlingsplattform med målsättningen att göra det enkelt för dig som terapeut att marknadsföra dina psykoterapitjänster digitalt. Vi arbetar med att förenkla för klienter att hitta terapeuter, genom smart digital marknadsföring och utveckling av tekniska lösningar.


Varför ska du vara med på Teraply?

Vi gör det enkelt för dig att marknadsföra dina psykoterapitjänster digitalt. Du behöver inte underhålla en hemsida eller lära dig sökoptimering. Vi vet vad personer som är intresserade av psykoterapitjänster googlar på, och ser till att du syns där. Vi arbetar aktivt med organiska sökord, köpta sökord och hänvisningar via andra hemsidor, för att du som terapeut ska få maximal exponering mot de som önskar köpa dina tjänster. Fler än 40 000 personer besöker Teraply varje månad!
Priser och funktioner

Vi tillämpar en fast medlemsavgift för alla våra tjänster. Vi har inga förmedlingsavgifter, procent på samtal, eller andra avgifter. Du betalar din fasta medlemskostnad oavsett hur många klienter du får via oss. Alla avgifter är per halvår och exklusive moms.

FunktionerBas
1649kr
Premium
2999kr
Personlig profilsida
  
Googleindexering  
Listad på landningssidor för din stad  
Topp-position på landningssidor    
Uppflyttad i sökordningen   
Direktlänk till hemsida på profil   
Karta på profil   


Teraply Bas

Teraply Bas är vår basprodukt där vi låter dig som är psykolog eller psykoterapeut skapa en egen profil på Teraply.se. Kostnaden per halvår för Teraply Bas är 1649kr ex moms. Med bastjänsten får du en profil på Teraply, blir synlig i sökningar som görs på vår plattform, och blir indexerad i sökmotorer.  


Teraply Premium

Teraply Premium är en extratjänst för dig som vill ha lite mer. Med ett premiummedlemskap får du som behandlare tillgång till extra funktioner, förtur i sökordningen, och listas på flera sidor på Teraply. Nedanstående funktioner ingår:

 • Rullande profillänk på framsidan
  • Din profil hamnar på vår framsida där du tillsammans med andra behandlare blir det första nya besökare ser.
 • Uppflyttning i sökordningen på Teraply
  • Din profil hamnar högst upp i sökordningen för den stad där du är registrerad och även under “ Terapeuter, där vi listar alla terapeuter på Teraply.
 • Listning på våra landningssidor för respektive stad
  • Din profil listas utöver i sökningen även högst upp på landningssidor vi bygger för respektive stad, se exempelvis  Psykolog i Stockholm
 • Möjlighet att registrera hemsida på din profil
  • Du får möjlighet att lägga en direktlänk på din profilsida så dina besökare enkelt kan hitta vidare.
 • Registrera din mottagning på en karta på din profilsida
  • Du får tillgång till en karta på din profil, så besökare kan se var din mottagning finns.
Syftet med premium-funktionerna är att öka din personliga synlighet på Teraply. Halvårskostnaden för Teraply Premium är 2999kr ex moms.


Är du legitimerad privatpraktiserande psykolog eller psykoterapeut och vill vara med på Teraply? Klicka nedan för att fylla i vår korta intresseanmälan på mindre än en minut, så återkommer vi till dig med mer info och registreringslänk.Betalning och villkor

Alla medlemskap betalas halvårsvis i förskott via faktura. Vid slutet av din period kontaktar vi dig med erbjudande om fortsättning. Inga avgifter är återbetalningsbara.


Senast uppdaterad: 2022-09-05