Jag är psykolog, psykoterapeut och handledare och har min mottagning i centrala Stockholm, närmare bestämt nära Humlegården på Östermalm.

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer konsultation, utredning, psykoterapi och handledning. Har bl.a. arbetat inom rehabiliteringsmedicin, psykiatri och privat sektor. Har tidigare bl.a. arbetat på S:t Lukas i Stockholm. Jag arbetar halvtid som adjungerad lärare på den Psykologiska institutionen på Stockholms universitet. Där handleder jag blivande psykologer och psykoterapeuter under sin utbildning.

I min egen mottagning arbetar jag med psykodynamiskt inriktade terapier och har bl.a. erfarenhet av att arbeta med Mentaliseringsbaserad terapi (MBT), Emotionally Focused Couples Therapy (EFT) för par och Dynamic Interpersonal Therapy (DIT) som är en individuell korttidsterapi.

Jag arbetar med individuella samtal och psykoterapier men träffar även par och handleder både individer och grupper. 

Hos mig kan du gå i en längre regelbunden psykoterapi eller boka in enstaka samtal. Du har även möjlighet att boka in "digitala" samtal om det skulle passa dig bättre.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig för ytterligare information eller för att boka in en tid för  inledande samtal!