Självkritiska tankar som hindrar dig? Uppstår missförstånd mellan dig och din partner?

Jag arbetar med vanliga problem som uppskjutande beteende, höga prestationskrav, låg självkänsla. I mitt arbete utgår jag ifrån (KBT) Kognitiv beteendeterapi, utöver KBT arbetar jag med mindfulnessövningar som passar bra för att bli mer närvarande i vardagen och i dina relationer och  CFT (Compassionfokuserad terapi) passar bra om du vill minska självkritik. Övningar som jag själv använder regelbundet och uppskattar för att minska självkritiska tankar och vara mer närvarande i samtal. 
 
Det är viktigt för mig att du känner dig sedd och lyssnad till, att du upplever mig närvarande i våra samtal. Jag arbetar med de flesta problemområden, jag har särskilt kompetens inom social ångest, trauma och neuropsykiatri samt barn och unga med psykisk ohälsa. Jag har även erfarenhet av relationsproblem.

Jag är socionom och legitimerad psykoterapeut. Erbjuder KBT (Kognitiv beteendeterapi) och CFT (Compassionfokuserad terapi) för barn och vuxna samt IBCT (Integrative behavioural couple therapy) för par. 

Förutom svenska erbjuder jag behandling på engelska.

Det går jätte bra att ta kontakt ringa eller maila innan du bokar ett samtal om du känner dig osäker om mina metoder kan passa just för dig. Om jag inte har erfarenhet av ditt problem hjälper jag dig gärna vidare till någon av mina kollegor. 

Jag finns på en trivsam och lugn mottagning i Vasastan, Stockholm. Självklart finns även videosamtal om du befinner dig på annan ort. 

Min mottagning ligger på Tomtebogatan 4, Stockholm. 

Läs gärna mer om mig på www.adolfssonspsykoterapi.com. På hemsidan finns kontaktformulär och chatt, jag svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Varmt välkomna!

Kim