Hej! 

Jag finns här för att hjälpa dig genom livets alla skeenden och kan genom en bred kunskapsbas, mångårig erfarenhet och en djup förståelse och ödmjukhet för det mänskliga psyket hjälpa dig framåt.

 Mina specialistområden är trauma, utmattning, oro, ångest, utvecklingspsykologi och compassion. Jag är van att möta människor i alla åldrar och använder mig av olika terapiformer beroende av vad just du behöver just nu. Varmt välkommen till mig för djupgående psykoterapi, rådgivning, stödsamtal och mindfulness kurser.

Mer om mig: Jag är utbildad Socionom, Leg. Psykoterapeut och Handledare och Lärare i Psykoterapi. Jag har fördjupat mig i olika metoder för att behandla trauma och PTSD så som PE (Prolonged exposure) och symboldrama. Jag rör mig över ett brett spektrum av terapi riktningar då min grundläggande inriktning är psykodynamisk och min legitimationsgrundade  inriktning är KBT, jag ör även Ackrediterad i Interpersionell psykoterapi och min Handledarutbildning är Integrativ. Jag vet att det finns många vägar som leder till samma mål och min uppgift är att hitta den vägen som är bäst för just dig, just nu. 

Mitt hjärta klappar extra mycket för barn och tonåringar och jag tar även emot föräldrar för rådgivning och coachning. 

Jag tar även gärna emot dig som är under utbildning till terapeut i Egenterapi eller Handledning. 

Just nu möter du mig främst Online alt på en Walk&Talk i Norrort och om du vill kan även min hund följa med på promenaderna. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor och följ mig gärna på Facebook.