INTRODUKTION
Leg. psykoterapeut inriktad på känslofokuserad psykodynamisk terapi, sexologi och hypnos med många års erfarenhet inom primärvården. Handledare i socialt arbete. Beteendevetare. Anpassar terapeutisk metod efter patientens behov. Tar emot både individer och par. Nyfikenhet och respekt är ledord i behandlingen.

Läs mer på www.livsandapsykoterapi.se

ERFARENHETER
Jag har jag sedan 2013 arbetat med psykoterapi inom primärvården med patienter som lider av ångest, panikattacker, depression, dålig självkänsla, stress, livskris och trauma. 2016 öppnade jag också privat klinik med behandling och handledning. Jag är fördjupat utbildad inom psykoanalytisk teori och affektfokuserad psykodynamisk terapi, men också brett utbildad inom klinisk hypnos, acceptance and comittment therapy, motiverande samtal, interpersonell terapi, mindfulness, sexologi, intensive short-term dynamic therapy och neuropsychoanalysis.

SÅ HÄR ARBETAR JAG
Jag behandlar psykiska, relationella och existentiella problem med ett brett spektra av olika psykoterapeutiska metoder, anpassat efter dig som individ och vilka bekymmer du för tillfället har. Personliga problem, kriser eller svårigheter hanteras med hjälp av känslofokuserade samtal som genom forskning visat sig vara ett kraftfullt redskap för problemlösning och bearbetning av påfrestningar. Behandlingen fungerar både som personlig utveckling och botar symptom.