Jag är leg psykoterapeut och har sedan flera år tillbaka egen verksamhet med mottagning i Södertälje och Stockholm

Min grundinriktning inom psykoterapi är KBT, kognitiv beteendeterapi, Jag arbetar främst med MCT, metakognitiv terapi. Jag är utbildad och certifierad av MCTInstitute. 

Reglerad utbildning i MCT ges endast av MCT institute i Manchester och Trondheim. Terapeuter som är certifierade i MCT registreras på MCT institutes hemsida, se länk. 
https://mct-institute.co.uk/mct-registered-therapists/sweden/  

När du vill hitta en psykoterapeut eller psykolog som har en godkänd utbildning i MCT, metakognitiv terapi, kan du hitta information om det på MCTinstitute.

Du som kommer till mig har ofta problem med att du fastnar i tankeprocesser såsom tex oro, ältande eller självkritik. Det är inte ovanligt att du hamnar i beteenden som ytterligare försvårar ditt liv, det kan vara att du får svårt att sätta gränser, du kan får svårt att se till egna behov. Du kanske känner dig osäker i kontakt med andra, du upplever dålig självkänsla. Du kanske jobbar mer än du vill och har höga krav på att prestera. Gemensamt för dessa processer är att det hindrar dig att ta dig an vardagen och de utmaningar livet ofta innebär. Det hindrar dig att må bra när livet är gott och det får dig att må sämre när livet är svårt.
En behandlingskontakt med mig utgår alltid från din aktuella situation och de svårigheter du upplever i dag. Dina erfarenheter är dock viktiga. Vi fokuserar på att bryta icke hjälpsamma tankar och beteenden. En kontakt pågår ofta 5-10 tillfällen.
Välkommen!Jag kan ta emot dig både i Stockholm och Södertälje. Det finns också möjlighet till säkra videosamtal.

I Stockholm tar jag emot på Drakenbergsgatan 11. Mottagningen ligger i närheten av tunnelbanan vid Hornstull, uppgång Högalidsparken. 
i Södertälje tar jag emot dig på Sveagatan 28.
Du kan hitta mer information på min hemsida stepspsykoterapi.se

Du bokar enklast mottagningsbesök i Södertälje genom att kontakta mig. 
Vill du boka tid i Stockholm är det smidigast via hemsidans bokning.  
Tveka inte att ta kontakt om du har frågor. 

Varmt välkommen att boka tid till mottagning i Södertälje eller Stockholm,  alternativt, till säkert videosamtal.

OBS! Jag svarar alltid på mejl. Ibland kan svar på mejl hamna i skräp-posten, titta gärna där om du mejlat mig och inte fått svar.  
Du får gärna lämna ditt telefonnummer när du mejlar, så blir det lättare att nå dig.