KOSTNADSFRI TELEFONKONSULTATION
Att gå till en psykolog är något många drar sig för in i det sista. Det är inte ovanligt att det tar många år från det att besvären startat tills det att man söker hjälp. Det är mycket viktigt att personkemin fungerar och att mötet känns tryggt. Mot bakgrund av detta erbjuder jag en kostnadsfri telefonkonsultation för att du ska få bild av mig och hur jag jobbar.

OM MIG
Jag är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut (KBT) och specialist inom klinisk psykologi. Jag har arbetat som psykolog sedan 2011. 

Oavsett om du har ett tydligt problem du vill komma till rätta med eller behöver stöd i en svår tid är du välkommen att höra av dig till mig. Kontakten börjar med en kartläggning av dina behov, dina svårigheter och dina styrkor som person. Nästa steg är att vi arbetar med hur du kan förändra din situation. Förändring sker oftast bäst genom att du provar saker på egen hand mellan sessionerna, varje session brukar avslutas med att vi kommer överens om ett "nästa steg" som du känner dig redo att ta. Mitt jobb är att vara lyhörd på att takten är lagom. 

Alla behandlingar utvärderas med vetenskapligt baserade verktyg. Under min utbildning har forskat om mål i terapi och det är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Här är en artikel i tidskriften Modern psykologi där jag blir intervjuad om det: 

https://modernpsykologi.se/2020/05/20/varfor-ga-i-terapi/ 

Kliniskt har jag sammanlagt tio års erfarenhet av behandling inom primärvård (vårdcentral) och den specialiserade psykiatrin. Senast hade jag en anställning på Stockholms centrum för ätstörningar. Sedan våren 2020 driver jag min egen mottagning på Kammakargatan i Stockholm city. 

Du kan läsa mer om mig på www.strombackpsykologi.se