KOSTNADSFRI KONSULTATION
Att gå till en psykolog är något många drar sig för in i det sista. För personer med en ätstörning tar det i snitt 8 år från det att besvären börjar tills man söker hjälp. Det är viktigt att personkemin fungerar och att mötet känns tryggt. Mot bakgrund av detta erbjuder jag ett kostnadsfritt första samtal på 50 minuter. Du binder dig inte till någonting. Varmt välkommen att kontakta mig för att boka ditt samtal. 

OM MIG
Jag är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut (KBT) och specialist inom klinisk psykologi. Jag har arbetat som psykolog sedan 2011. 

Oavsett om du har ett tydligt problem du vill komma till rätta med eller behöver stöd i en svår tid är du välkommen att kontakta mig. 

Kontakten börjar med en kartläggning av dina behov. Nästa steg är att vi arbetar med hur du kan förändra din situation. Förändring sker oftast bäst med att du provar saker på egen hand mellan sessionerna, varje session brukar avslutas med att vi kommer överens om ett "nästa steg" som du känner dig redo att ta. Mitt jobb är att vara lyhörd på att takten är lagom. 

Alla behandlingar utvärderas med vetenskapligt baserade verktyg. Under min utbildning har forskat om måluppfyllelse i terapi och det är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Under kontaktens gång kommer vi att utvärdera behandlingen med ett verktyg som heter BIT-C, för att se om du rör dig mot dina mål.

Kliniskt har jag erfarenhet av behandling inom primärvård (vårdcentral) och den specialiserade psykiatrin. Senast hade jag en anställning på Stockholms centrum för ätstörningar. Sedan våren 2020 driver jag min egen mottagning på Kammakargatan i Stockholm city. 

Du kan läsa mer om mig på www.strombackpsykologi.se