Jag är legitimerad psykoterapeut, utbildad vid S:t Lukasinstitutet i Stockholm. Jag är också präst och har arbetat som församlingspräst i Svenska kyrkan i många år.
Jag jobbar såväl med korttidsterapier, som med djupgående långtidsterapier. Hur lång din terapi blir beror på vad du vill och behöver. Vi samtalar om vad som kan vara det bästa för dig. Ibland kan man behöva hjälp med att reda upp mer avgränsade problem och då kan det räcka med några enskilda samtal. 

Dina existentiella frågor har en naturlig plats i samtalet, oavsett vad du har för bakgrund och Jag arbetar gärna integrativt. Detta innebär att inslag från olika terapeutiska inriktningar kan vävas in i terapin, för att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. 
Du lämnas aldrig ensam i samtalet, utan det är viktigt att du känner att vi tillsammans arbetar för att du ska må bättre och hitta en väg framåt i livet.

Med många års erfarenhet av undervisning (psykologi, filosof, religion och kulturhistoria) av hörselskadade, döva och dövblinda gymnasieungdomar och vuxna, erbjuder jag också psykoterapi på teckenspråk.

Jag har inga krav på remisser och arbetar inte med landstingsavtal, så det går bra att söka kontakt med mig direkt. Enklast gör du det med ett mail eller ett sms. 
Du som är student erbjuds naturligtvis reducerat pris.