Hej, mitt namn är Elvis och mitt största intresse är att hjälpa människor att röra sig mot ett mer hållbart, autentiskt och meningsfullt liv.

Jag har sedan min examen 2005 arbetat med terapi och coaching. Det har blivit mitt största intresse och vid det här laget har jag mer än tolvtusen sessioner i bagaget. Jag har haft nöjet att arbeta inom psykiatrin, primärvården och företagshälsovården men sedan 2009 fokuserar jag främst på min privata mottagning i Malmö.

Som psykolog har mitt intresse alltid legat kring vad som förenar olika terapeutiska stilar och jag strävar i mitt arbete att kunna integrera de viktigaste och mest funktionella principerna från flera olika arbetssätt och perspektiv så att jag får en så omfattande verktygslåda som möjligt. Det gör det möjligt för mig att i större utsträckning skräddarsy och anpassa behandlingen utifrån varje individ och möte vilket också genererar bättre och snabbare resultat.

Som behandlare är jag väldigt aktiv och ser vårt möte som ett spännande gemensamt detektivarbete. Jag sitter på erfarenhet och kunskap och du är expert på ditt liv. Tillsammans kan vi hitta vägar framåt mot en mer äkta och levande tillvaro. Alla ämnen och känslor är tillåtna när vi med mod, allvar och humor hittar en harmonisk väg framåt.