Står du ibland vid kaffebryggaren på morgonen, tappar räkningen på hur många skopor Gevalia du skulle hälla i, och undrar "är det detta som kallas livet?"

Känner du ibland att du inte orkar vara den goda partner, förälder, vän eller kollega som du skulle önska? Att tiden rusar fram som en trimmad Volvo i tvåhundra knyck på motorvägen, utan att du riktigt hinner med att ta in allt? 

Då har du kommit rätt. 

Jag visste att jag ville bli psykolog redan som nioåring, när jag blev vald till "kamratstödjare" i skolan. Idag är jag legitimerad psykolog med särskild kunskap kring normer, feminism och jämställdhet. För mig är det viktigt att hjälpa dig som klient att både se vad du kan påverka i ditt eget liv, och vad som ligger bortom din kontroll i form av samhällsstrukturer, normer, krav och förväntningar. Vi behöver förstå båda delar för att hitta rimliga vägar framåt.

Jag är en glad smålänning som bott några år utomlands (i USA och Nederländerna) innan jag flyttade hem till Sverige för att plugga psykologi. Min främsta erfarenhet som psykolog kommer från skolans värld, där jag jobbat i sju år med elever, lärare och skolpersonal i elevhälsoteam. 

Är du nyfiken på vad vi skulle kunna göra tillsammans, för att ge dig kraften och orken tillbaka och hitta vad som är viktigt på riktigt för dig? 

Kontakta mig så tar vi ett kostnadsfritt telefonsamtal, där vi lär känna varandra och du kan få veta lite mer om hur en samtalskontakt fungerar. 

Ha det gott så länge!

--Lina