Hej! Jag heter Emilia och är legitimerad psykolog, yogalärare och mindfulnessinstruktör. 

Jag är van vid att jobba med det mesta som kan drabba oss i livet;  stress, utmattning, kriser, depression, nedstämdhet, ångest, låg självkänsla och relationsproblem. Kanske har du ingen aning om vad som är ditt bekymmer? Det är också helt okej, då tar vi reda på det tillsammans. 

Jag arbetar mest med kognitiv beteendeterapi med inslag av mindfulness och acceptans, men hur vi lägger upp din behandling beror på vad du vill ha hjälp med och på vilka metoder som fungerar för just dig. Vi utgår främst ifrån din nuvarande livssituation och tillsammans arbetar vi för att synliggöra och förändra de tanke- och beteendemönster som skapar problem för dig i ditt liv. 

Jag jobbar även med parterapier, så om du och din partner har det svårt eller upplever att kärleken har falnat så kan ni komma i samtalsbehandling hos mig. Jag jobbar med en metod som heter IBCT, och vi arbetar konkret och hands-on för att lösa upp era knutar och för att ni ska hitta tillbaka till varandra. Parsamtalen är 60 min och kostar 1500 kronor. 

Min mottagning ligger på Stortorget i Malmö, och jag kan oftast erbjuda samtal på kvällstid om du har svårt att komma ifrån under dagen. 

Varmt välkommen att höra av dig!