Mottagning centralt i Malmö. Möjlighet att boka tid på 0729-759902 eller via formulär på sternerpsykologi.com, alternativt maja@sternerpsykologi.com 

Många som väljer att boka tid hos mig gör det för att livet känns tufft och övermäktigt. Man kan uppleva att man har provat allt, att man inte står ut, att man står och stampar och inte riktigt vet vad man skall ta sig till. 

Det kan röra tankar och känslor kring bekymmer, hälsa, arbete, större funderingar kring livet och dess mening, sorger, förluster, personlig utveckling och en längtan efter en nystart. 

Många som söker hjälp gör det därför att de upplever svårigheter i sina relationer.

Den röda tråden i mitt arbete som psykolog handlar om varje människas egen väg till, genom och ut ur det som är tungt. Med avstamp i din personliga historia, förståelse kring din unika livssituation och analys av nuläge, hinder och styrkor hjälps vi år att hitta just din väg och skapa förutsättningar för ditt välmående.

Jag arbetar utöver psykoterapi med stöd till organisationer i form av grupputveckling, konflikthantering, handledning till arbetsgrupper och chefer, samt utbildning och arbetsmiljöarbete.