Jag är legitimerad psykoterapeut med inriktning KBT och erbjuder såväl individuell terapi som parterapi. I grunden är jag beteendevetare. Förutom erfarenhet sen tio år i egen mottagning har jag erfarenhet från att arbeta på vårdcentral och i företagshälsovård samt större privat KBT-mottagning.

När det gäller individuell terapi tar jag emot klienter med vanliga problemområden såsom oro, ångest, stress, nedstämdhet och depression, självkänsla, paniksyndrom, OCD, social ångest, relationsproblematik, krisstöd, livskris, m.m. Jag erbjuder även behandling mot posttraumatiskt stressyndrom (PTSD)/trauma.
Vi börjar med ett första samtal för att förstå din situation och vad du bäst är hjälpt av och lägger sedan upp en plan tillsammans.

I parterapin arbetar jag främst enligt metoden IBCT (Integrative Behavioural Couple Therapy). Jag tar även emot familjer eller andra konstellationer med relationsproblem.

Ungdomar, vuxna och äldre vuxna är välkomna till mig. I vissa fall även barn.

Priset gäller individuell terapi. Parterapi kostar 1.400 kronor per gång.

Mottagningen, som är liten, lugn och personlig, är belägen i Danderyd vid Mörby Centrum. 15 minuter med t-bana från city och ett par minuters promenad från tunnelbanan. Busshållplats för bussar från norra delen av Stockholm såsom Täby, Vaxholm, Österåker, Vallentuna, Norrtälje, Solna, Sollentuna m.fl.

Läs gärna mer om mig och mottagningen på www.danderydskbt.se!