Hej, 

Under snart 25 år har jag hjälpt tusentals individer och par att hantera svårigheter av skiftande slag. Jag har en psykodynamisk psykologutbildning och en KBT psykoterapeututbildning samt en gedigen utbildning i Acceptance and Commitment Therapy (ACT). 

Har du problem med ångest eller känner du dig nedstämd? Symtom på stress eller konflikter på arbetet? Återkommande problem i dina kärleksrelationer eller har du svårt att få till fungerande kärleksrelationer? Vill du få en bättre relation till dina vuxna barn eller är du det vuxna barnet som vill få en bättre relation till en förälder? Plågas du av negativt ältande och ständig självkritik som hindrar dig i livet? 

Vad det än är som hindrar dig eller er så börjar vi alltid med att tillsammans förstå problemet. Det gör vi genom de första bedömningssamtalen och ofta med hjälp av olika frågeformulär. När vi har ringat in problemen så kan vi påbörja ett förändringsarbete tillsammans. 

Hur går förändring till? Jo, förändring startar när man börjar göra något på ett annorlunda sätt, när man börjar förstå saker ur ett annat perspektiv, när man börjar kunna förhålla sig till sina känslor på ett nytt sätt. Det betyder att du/ni steg för steg behöver anstränga dig/er för att med min guidning lära nya saker och öva, öva, öva för att komma närmare det som är viktigt för dig/er. 

Min mottagning ligger nära Stureplan på Östermalm, 

Varmt välkommen att ringa eller maila!