Terapi utifrån Dina behov och dig/er i centrum är mina ledord. Jag har min grund både i den psykodynamiska och den kognitiva beteenden terapin från min psykologutbildning. Sedan fler år tillbaka utgår jag dock från Compassionfokuserad Terapi för att skapa förståelse och hitta lösningar på just dina/era svårigheter. Jag arbetar utifrån Dina behov med olika metoder beroende på vad som fungerar bäst för Dig.

Jag har en bred erfarenhet av de flesta svårigheter som kan uppstå i livet. Alla åldrar, individer såväl par och familjer är välkomna.
Tillgänglighet är en hjärtefråga med en uppväxt på landet i norra Sverige och mångårig erfarenhet av olika funktionsnedsättningar. Alla ska ha tillgång till terapi och därför erbjuder jag terapi via videosamtal eller telefon. Du är naturligtvis också välkommen till min mottagning i Malmö.

Som en av tre svenskar är jag utbildad av Paul Gilbert och certifierad i Compassionfokuserad Terapi. 
Jag är legitimerad Psykolog vilket innebär att du kan känna dig trygg med att jag följer etiska riktlinjer och lagar.

Mina specialområden är:
Ångest, Depression, Låg självkänsla, HSP (Högsensitiv personlighet), Tinnitus, Sömn, Ofrivillig barnlöshet. Alla typer av svårigheter att hantera känslor inom dig eller i relationer. 

Compassion Focused Therapy Compassionfokuserad Terapi (CFT), Dialektisk Beteende Terapi (DBT) & Mindfulness.

Jag erbjuder också handledning till dig/er som arbetar med människor och dig själv som verktyg.

Jag driver CFT Institutet tillsammans med min kollega Jernett Karensen. Vi verkar för att sprida och utveckla kunskap om CFT genom utbildning, föreläsning, handledning och terapier.

Du når mig på 0705260622 eller lindawiikpsykolog@gmail.com

Du kan också boka tid direkt via min hemsida lindawiik.se

Varmt välkommen!